Begrænsninger på FTP

På alle PHP Suiter er der en begrænsning på 8 samtidige forbindelser per bruger. Nogle FTP programmer kan finde på at oprette flere forbindelser for at optimere hastigheden, og dermed kan grænsen på 8 samtidige forbindelser forholdsvis nemt nås.

Dette er især et problem med programmerne CuteFTP og FileZilla.

Hvis for mange forbindelser opnås, anbefaler vi blot at vente på at forbindelserne lukkes automatisk, og evt. herefter at indstille valgte FTP program til at benytte færre, eller blot én, samtidige forbindelser.

Der er ingen hastighedsbegrænsning på FTP overførelsen. Det er muligt at skifte til "Active transfer mode" i ens FTP program kan give en forøget hastighed, selv om en forøgelse ved det modsatte (Passive transfer mode) også er muligt. Det er meget afhængig af ens firewall o. lign.

Artikel fra support-kategorien: FTP