Falske Simply.com mails i omløb!

Vær opmærksom på at der i øjeblikket er en række Simply.com-phishing mails i omløb. Du kan genkende disse falske mails, ved at afsenderen og indholdet udgiver sig for at være fra "Simply.com", men afsender-adressen ikke er fra "simply.com" domænet.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har skrevet en række guides til at hjælpe dig med dit produkt hos os. Vælg hvilken kategori dit spørgsmål omhandler.

Kontakt os

Fandt du ikke det du søgte under "ofte stillede spørgsmål", så kontakt vores support-afdeling her.

På denne e-mailadresse modtager du svar på din ticket. Sørg for at angive en e-mail adresse der virker.
Markdown understøttet

Hjælp os til at hjælpe dig

Inden du opretter denne ticket, må du gerne logge ind på domænets Simply.com-konto for at bekræfte din indentitet, så vi bedre kan hjælpe dig.

Uden at have bekræftet din identitet, kan vi ikke udlevere følsomme oplysninger eller hjælpe dig på samme vis.

Det er IKKE et krav at logge ind, for at kontakte os.

Log ind på Simply.com-konto

Vil du have hjælp over telefonen?

Ring til os

Hvis du er kunde hos os, kan du ringe og få hjælp af vores Support

Du skal være logget ind på din Simply.com-konto for at få adgang til telefonsupport

Har du brug for hjælp, så opret gerne en support-ticket

Log ind nu