Kas nutiks su mano esama svetaine, kai aktyvuosiu svetainės dizainerį?
Aktyvuojant Simply.com svetainės dizainerį rodomas dizainerio turinys, tačiau jūsų failai neištrinami, ir bet kuriuo metu galite išjungti ir vėl pamatyti seną puslapį.
Kai įjungiate Simply.com svetainių dizainerį, jūsų domeno turinys pasikeis ir bus rodomas turinys iš svetainių dizainerio.
Esamas turinys/failai, esantys jūsų webhostingas, NĖRA ištrinti.
Bet kada galite išjungti svetainių dizainerį, po to esamas turinys vėl bus rodomas domeno.
Straipsnis iš palaikymo kategorijos: Svetainės dizaineris