Simply.com is available in english

Wat gebeurt er met mijn huidige website wanneer ik de websiteontwerper activeer?

Het activeren van de Simply.com website‑ontwerper toont de inhoud van de ontwerper, maar verwijdert je bestanden niet, en je kunt op elk moment deactiveren en de oude site opnieuw bekijken.

Wanneer je de Simply.com websiteontwerper activeert, zal de inhoud van je domein overschakelen naar de inhoud van de websiteontwerper.

Bestaande inhoud/bestanden die op je webhosting staan, worden NIET verwijderd.

Je kunt op elk moment de websiteontwerper weer deactiveren, waarna de huidige inhoud opnieuw op het domein wordt getoond.

Artikel uit de ondersteuningscategorie: Websiteontwerper