Hoe werkt de websiteontwerper met backup?
Er wordt geen automatische backup gemaakt – je moet zelf back-ups maken en herstellen in Instellingen→Backup & Herstel, anders kan de pagina niet worden hersteld.
Er wordt geen automatische backup van je website gemaakt met de websitebouwer, maar je kunt zelf back‑ups van je site bewaren, zodat je deze altijd kunt herstellen als je enkele van je wijzigingen wilt terugdraaien.
Let op, als je de websitebouwer reset of verwijdert/deactiveert, kan de site niet worden hersteld. Dit geldt ook als het webhosting‑product wordt verwijderd of gedowngradet naar een DNS‑service.
- Om een backup van de site te maken, ga je naar Instellingen en kies je “Backup & Herstel”.

- Kies “Beheer back‑ups”, hier krijg je een overzicht van je back‑ups.

- Om een backup te maken, kies “Nieuwe back‑up maken”.

- Daarna kun je je back‑up zien en direct vanaf de site herstellen wanneer je dat nodig hebt.

Artikel uit de ondersteuningscategorie: Websiteontwerper