Uusinnat Simply.comissa
Saat sähköposti- ja SMS-muistutuksia, uudista webhotelli ja verkkotunnus erikseen hallintapaneelissa, tai aktivoi automaattinen uusiminen – pysäytä tai poista milloin tahansa.
Kun tuotteesi tai domainisi on lähestymässä päättymistään, saat useita sähköpostimuistutuksia Simply.comilta siitä, että on pian aika uusia verkkohotelli tai domain. On tärkeää korostaa, että verkkohotelli ja domain erikseen uudistetaan, eikä ne välttämättä seuraa samaa jaksoa – lue tarkasti saamasi muistutukset.
Jos tuotetta ei uudisteta, se suljetaan 14 päivän ajaksi, jonka jälkeen se poistetaan, ja tuotetta pidetään tällöin lopetettuna.
On äärimmäisen tärkeää pitää ilmoittamasi sähköpostiosoite ajan tasalla; ilman oikeaa sähköpostiosoitetta et saa muistutuksia, ja voit näin menettää tuotteesi. Jos olet antanut matkapuhelinnumeron, muistutamme sinua myös SMS-viestillä.
Sekä verkkohotelli että domain voidaan uusia Hallintapaneelin kautta, valikon kohdan “Hallinta” alla.
Automaattinen uusiminen
Voit kätevästi lisätä maksukortin Hallintapaneeliimme ja aktivoida automaattisen uusimisen tuotteillesi. Me huolehdimme automaattisesti tuotteidesi ja domainien uusimisesta, kun ne lähestyvät päättymistä. Automaattinen uusiminen alkaa 14 päivää ennen tuotteen tai domainin päättymistä.
Poista automaattinen uusiminen
Voit milloin tahansa poistaa automaattisen uusimisen perumalla tuotteen Hallintapaneelin kautta.
Peru / poista tuote
Jos haluat peruuttaa tai poistaa tuotteen, se täytyy tehdä Hallintapaneelin kautta.
Valitse kyseinen tuote, jonka haluat poistaa/peruuttaa, napsauta sitten “Peru” ja seuraa tarkasti sivun ohjeita.
Peruutus voidaan perua milloin tahansa tuotteen päättymispäivään asti.
Poista Simply.com-tili
Voit poistaa Simply.com-tilin, kun sillä ei ole aktiivisia tuotteita. Tämä tehdään Hallintapaneelin etusivulta.
Poista Simply.com-käyttäjä
Voit poistaa Simply.com-käyttäjän, jos sille ei ole myönnetty tilejä. Tämä tehdään Hallintapaneelin etusivulta.
Ohje Ohjekirjastosta: Yleistä