Miten verkkosivusuunnittelija toimii backupin kanssa?
Automaattista varmuuskopiota ei tehdä – sinun on itse luoda ja palauttaa varmuuskopiot Asetukset → Varmuuskopiointi ja Palautus, muuten sivua ei voida palauttaa.
Ei oteta automaattista varmuuskopiota sivustostasi, jonka olet luonut sivustonrakentajalla, mutta voit itse tallentaa varmuuskopioita sivustostasi, jotta voit aina palauttaa sen, jos peruutat joitakin tekemiäsi muutoksia.
Huomaa, jos nollaat tai poistat/kytket pois päältä sivustonrakentajan, sivua ei voida palauttaa. Tämä koskee myös, jos webhotelli‑tuote poistetaan tai alennetaan DNS‑palveluun.
- Ota varmuuskopio sivusta siirtymällä Asetukset‑osioon ja valitsemalla “Backup & Gendannelse”.

- Valitse “Administrer sikkerhedskopier”, jolloin näet varmuuskopioiden yleiskatsauksen.

- Ota varmuuskopio valitsemalla “Opret ny sikkerhedskopi”.

- Tämän jälkeen voit tarkastella varmuuskopiota ja palauttaa sen suoraan sivulta, kun sitä tarvitset.

Ohje Ohjekirjastosta: Verkkosivusuunnittelija