Kas notiek ar manu esošo mājaslapu, kad es aktivizēju mājaslapas dizaineri?
Simply.com tīmekļa vietnes dizainera aktivizēšana rāda dizainera saturu, bet neizdzēš jūsu failus, un jūs jebkurā brīdī varat deaktivēt un atkal redzēt veco lapu.
Kad aktivizējat Simply.com mājaslapas dizaineri, jūsu domēna saturs mainīsies, lai parādītu saturu no mājaslapas dizainera.
Esošais saturs/faili, kas atrodas jūsu tīmekļa mitinājumā, NAV dzēsti.
Jūs jebkurā brīdī varat atkal deaktivēt mājaslapas dizaineri, pēc tam esošais saturs atkal tiks parādīts domēnā.
Raksts no atbalsta kategorijas: Tīmekļa vietnes dizaineris