Accountdeling en ontwikkelaarstoegang
Leer hoe je veilig accounttoegang deelt, gebruikersrollen instelt en FTP- of WordPress‑logins beheert bij Simply.com.
Als eigenaar van een webhosting kan je het nodig hebben om anderen toegang te geven tot je account en webhosting. Het kan een ontwikkelaar zijn of iemand die moet helpen met het beheren van domeinen en webhosting. Bij Simply.com is het eenvoudig en veilig om dit te doen via ons gebruikerssysteem. Dit artikel behandelt hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten om problemen te voorkomen.
Gebruikerstoegang
Bij Simply.com heb je je account die een of meer domeinen en webhostings kan bevatten. Om toegang tot je account te krijgen gebruik je je login, ook wel Simply.com‑gebruiker genoemd.
Meerdere gebruikers kunnen toegang hebben tot een account, zodat je samen domeinen kunt beheren. Gebruikerstoegang voor een account wordt beheerd in het controlepaneel door Account te kiezen in het menu aan de linkerkant en vervolgens Accountbeheer.
Onder de kop “Gebruikers” kun je zien welke personen toegang hebben tot het betreffende account. Daarnaast is er de knop “Gebruikerstoegang toevoegen” waarmee je gebruikersuitnodigingen kunt sturen naar nieuwe gebruikers, of bestaande gebruikers toegang kunt geven tot het account. Elke gebruiker heeft bovendien een rood kruis waarmee je de toegang van die gebruiker tot het account kunt verwijderen.
Best practices
- Geef nooit toegang aan iemand die je niet vertrouwt.
- Deel NOOIT je Simply.com gebruikerslogin met anderen.
- Alle gebruikers hebben dezelfde rechten met betrekking tot het beheer van het account en de producten daarop.
- Vergeet niet om de gebruikerstoegang weer te verwijderen als iemand slechts tijdelijk toegang nodig heeft.
- Alle gebruikers hebben toegang tot productwachtwoorden (FTP, MySQL enz.). Verander altijd het wachtwoord als je een gebruikerstoegang verwijdert.
- Alle gebruikers hebben toegang tot alle producten op het account. Als iemand alleen toegang nodig heeft tot één domein, raden we aan dat domein over te dragen naar hun eigen account waartoe de persoon toegang kan krijgen. Je kunt lezen hoe een product wordt overgedragen in onze FAQ
- Om je eigen login zo goed mogelijk te beveiligen, raden we sterk aan om tweefactorauthenticatie voor je gebruiker in te schakelen. We ondersteunen tweefactorauthenticatie via authenticator‑apps zoals Authy, Google Authenticator, Microsoft Authenticator enz. Tweefactorauthenticatie wordt ingeschakeld in het controlepaneel door op je gebruikersnaam rechtsboven te klikken en “Gebruikersprofiel” te kiezen. Op de volgende pagina is er een knop om tweefactor in te schakelen onder de kop “Beveiliging”.
Gebruikersrollen
Wanneer je nieuwe gebruikers aan je account toevoegt, kun je kiezen hoeveel toegang de gebruiker moet hebben om wijzigingen aan te brengen in het account en de domeinen.
We bieden 3 gebruikers toegangs‑niveaus:
Administrator
Volledige toegang tot account en producten. Een beheerder kan zowel accountgegevens als de instellingen van domeinen, website, DNS enz. wijzigen.
Als beheerder kun je ook nieuwe gebruikers uitnodigen en kiezen welk type toegang ze krijgen.
Ontwikkelaar
Als ontwikkelaar kun je niet informatie op een account wijzigen of nieuwe gebruikers toevoegen. De ontwikkelaar kan echter nog steeds de gegevens van het account bekijken.
Een ontwikkelaar heeft volledige toegang tot de producten op het betreffende account en kan alle functies in het controlepaneel gebruiken, zoals het wijzigen van DNS, 1‑Click‑installatie, het aanpassen van bestanden via de File Manager enz.
Lid
Leden hebben uitsluitend toegang om de gegevens op het account en de producten te lezen; ze kunnen geen wijzigingen aanbrengen.
Andere toegang
In sommige gevallen heeft een persoon waarschijnlijk geen volledige toegang tot je account bij Simply.com nodig. Het kan bijvoorbeeld gaan om een ontwikkelaar die alleen FTP‑toegang nodig heeft, of een login voor WordPress (of een vergelijkbaar CMS).
FTP login
FTP geeft toegang om bestanden te uploaden, te verwijderen en te bewerken op je website. Sommige webontwikkelaars kunnen volstaan met inloggen op FTP om de benodigde wijzigingen door te voeren.
In dat geval hebben ze alleen een gebruikersnaam en FTP‑wachtwoord nodig. Elke webhosting heeft één FTP‑login. De inloggegevens vind je in het controlepaneel onder Beheer → Inloggegevens wanneer je je webhosting hebt geselecteerd.
Als je FTP‑gegevens met een ontwikkelaar hebt gedeeld en ze klaar zijn met het gebruik, raden we aan het wachtwoord te wijzigen. Dit doe je onder Beheer → Wachtwoord wijzigen.
Let op dat FTP‑toegang ook toegang geeft tot het bekijken van eventuele wachtwoorden die in de bestanden op de webhosting kunnen staan, evenals het wijzigen en plaatsen van bestanden op de webhosting.
WordPress toegang
WordPress‑sites hebben hun eigen aparte gebruikerssysteem. Als je een WordPress‑site wilt wijzigen, is het meestal voldoende om een gebruiker in WordPress aan te maken, zodat je toegang krijgt om nieuwe berichten en pagina’s te maken of het ontwerp van de site te wijzigen.
Om toegang toe te wijzen aan een WordPress‑site, moet je inloggen op de WordPress‑administratie. Onder Gebruikers in het menu kun je Nieuwe toevoegen kiezen. Hier vul je gebruikersnaam, e‑mail, wachtwoord enz. in om de nieuwe login aan te maken, die vervolgens aan de persoon kan worden gegeven.
We raden aan om het wachtwoord voor je eigen account te updaten de eerste keer dat je inlogt.
WordPress heeft verschillende rollen die toegang geven tot verschillende zaken op de site. De “Admin” rol heeft volledige toegang terwijl de “Auteur” bijvoorbeeld alleen berichten kan toevoegen en beheren. Je kunt lezen over de verschillende rollen bij WordPress
Artikel uit de ondersteuningscategorie: Algemeen