Web sitesi tasarımcısını etkinleştirdiğimde mevcut web sitem ne olur?
Simply.com web sitesi tasarımcısını etkinleştirmek, tasarımcının içeriğini gösterir, ancak dosyalarınız silinmez ve istediğiniz zaman devre dışı bırakıp eski siteyi tekrar görebilirsiniz.
Simply.com web sitesi tasarımcısını aktifleştirdiğinizde, alan adınızdaki içerik, web sitesi tasarımcısının içeriğini gösterecek şekilde değişir.
Web hosting hesabınızda bulunan mevcut içerik/dosyalar SİLİNMEYECEK.
Web sitesi tasarımcısını istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz; ardından mevcut içerik tekrar alan adında görüntülenir.
Destek kategorisinden makale: Web tasarımcısı