Sähköpostin asetukset

Tämä on opas tyypillisille arvoille, joita tarvitaan sähköpostin asettamiseen mihin tahansa sähköpostiohjelmaan.
Jos haluat oppaan nimenomaan omaan ohjelmaasi varten, voit katsoa muut tämän tukikategorian julkaisut.

Seuraavat arvot ovat voimassa näissä kentissä:

Saapuvan postin palvelin

Saapuvan palvelimen osoite on mail.simply.com
Saapuvan palvelimen portti POP3 on 110
Saapuvan palvelimen portti IMAP on 143
Yhteys TLS:n kautta on mahdollinen.

Saapuvan postin käyttäjänimi

Käyttäjänimi on aina koko sähköpostiosoitteesi, kuten se näkyy Mail Administration -osiossa.
Se voisi esimerkiksi olla erkki@esimerkki.fi

Saapuvan postin salasana

Tämä on salasana, jonka valitsit luodessasi sähköpostitilin Mail Administration -osiossa. Jos olet unohtanut salasanan, voit nollata sen Mail Administration -osion kautta.

Lähtevän postin palvelin

Lähtevän palvelimen osoite on smtp.simply.com
Voit käyttää porttia 587 lähettämiseen sen kautta.
Yhteys TLS:n kautta on mahdollinen.

Jos käytät smtp.simply.com, sinun tulee myös merkitä "Lähtevän postin palvelin vaatii todennuksen", eli kirjautua lähtevään palvelimeen käyttäjänimellä ja salasanalla. Katso muut tukiartikkelimme lisätietoja varten.

Käyttäjänimi ja salasana lähtevään postiin

Lähtevän palvelimen käyttäjänimi ja salasana ovat samat kuin saapuvalle palvelimelle, eli sähköpostiosoitteesi ja sen salasana.

MX-tietue

Domainin MX-tietue tulee asettaa arvoon mx.simply.com
Järjestelmämme tekee sen automaattisesti, joten se on ajankohtainen vain, jos itse hallinnoit DNS:ää toisen tarjoajan kautta kuin Simply.com.