Sähköpostitilin asettaminen macOS:lle

Vihje: Voit ladata Apple-asetukset sähköpostitilillesi suoraan osoitteesta www.simply.com/ios/

Seuraa alla olevia ohjeita asettaaksesi IMAP-sähköpostitilin macOS-laitteellasi:

1. Avaa Mail-sovellus: Löydät sen Dockista tai hakemalla Spotlightin avulla.

2. Valitse "Lisää tili": Jos tämä on ensimmäinen sähköpostitili, valitse "Lisää muu Mail-tili" ja sitten "Jatka." Jos sinulla on jo sähköpostitili, valitse "Mail" -valikosta "Asetukset" > "Tilit" > "Lisää tili."

3. Valitse "Muu Mail-tili..." ja napsauta "Jatka."

4. Täytä tiliin liittyvät tiedot: Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasana.

5. Valitse "Kirjaudu". Jos tulee virheilmoitus, jatka seuraavaan vaiheeseen.

6. Määritä Saapuva Postin Palvelin:

• Tyyppi: Valitse "IMAP."
    • Palvelin: mail.simply.com
    • Portti: 993
    • Käytä TLS/SSL-yhteyttä: Ota käyttöön
  7. Määritä Lähtevä Postin Palvelin:

• Palvelin: smtp.simply.com
    • Portti: 465
    • Käytä TLS/SSL-yhteyttä: Ota käyttöön
  8. Valitse "Kirjaudu".

9. Valitse Sovellukset: Valitse, mitä sovelluksia haluat käyttää tämän tilin kanssa, ja valitse "Valmis."

Nyt sinun pitäisi olla valmis käyttämään sähköpostitiliäsi Mail-sovelluksessa macOS-laitteellasi. Jos kohtaat ongelmia, tarkista, että kaikki asetukset, mukaan lukien käyttäjätunnus ja salasana, ovat oikein ja että TLS/SSL on otettu käyttöön. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä tukipalveluumme.