Allekirjoitus Webmailissa

Näin lisäät allekirjoituksen sähköposteihisi Webmailissa.

1 Avaa Webmail

Kirjaudu sisään osoitteessa https://webmail.simply.com

2 Aseta allekirjoitus

Klikkaa Asetukset (Indstillinger) -> Identiteetit (Identiteter) -> Sähköpostiosoitteesi

Täällä voit asettaa allekirjoituksen puhtaana tekstinä.

Jos haluat asettaa HTML-allekirjoituksen, voit tehdä sen vain aktivoimalla HTML:

Kun HTML on aktivoitu, sinulla on enemmän työkaluja allekirjoituksen asettamiseen.

Muista painaa Tallenna (Gem) sivun alareunassa, kun olet valmis.

Huomaa! Jos olet asettanut HTML-allekirjoituksen, Webmailissa on toiminto, jonka sinun on aktivoitava, jotta allekirjoitus näkyy aina, kun kirjoitat uuden sähköpostin.

Klikkaa Asetukset (Indstillinger) -> Viestin kirjoittaminen (Skrivning af beskeder)

Kirjoita HTML-viesti (Skriv HTML besked) -asetuksessa sinun tulee valita aina.

Muista painaa Tallenna (Gem) sivun alareunassa, kun olet valmis.