Sähköpostin rajoitukset ja käytännöt

Jotta sähköpostijärjestelmämme toimisi optimaalisesti, olemme asettaneet useita ylärajoja, joita lähettäjien ja vastaanottajien on noudatettava. Rajoitukset noudattavat yleisiä sähköpostikäytäntöjä ja suojaavat pääsääntöisesti väärinkäytöksiltä sähköpostipalveluissamme. Ne eivät ole rajoja, joita tavallinen käyttäjä ylittää. Tarkkailemme ja säädämme rajoja jatkuvasti.

Sisääntuleva posti

• 60 sisääntulevaa sähköpostia minuutissa, per vastaanottaja
  • 3600 sisääntulevaa sähköpostia tunnissa, per vastaanottaja
  • 86400 sisääntulevaa sähköpostia päivässä, per vastaanottaja
  • 200 sisääntulevaa sähköpostia minuutissa, per vastaanottajan toimialue
  • 200 sisääntulevaa sähköpostia minuutissa, per lähettäjän toimialue
  • 300 sisääntulevaa sähköpostia minuutissa, per lähettäjän palvelin
  • Ei rajoituksia sähköpostin tai liitetiedostojen koossa
  • Ei rajoituksia sähköpostin vastaanottajien määrässä
  • 20 samanaikaista POP3/IMAP-yhteyttä per IP-osoite, per sähköpostitili

Rikkomustapauksessa sähköposti hylätään temperror -virheellä, jolloin lähettäjän palvelin yrittää automaattisesti uudelleen myöhemmin.

Lähtevä posti (smtp.simply.com)

• Vaatii kirjautumisen käyttäjänimellä ja salasanalla
  • Lähetys voi tapahtua vain siitä toimialueesta, jolle olet kirjautunut
  • Ei voi käyttää Simply.comin web-palvelimilta
  • Ei rajoituksia sähköpostin tai liitetiedostojen koossa
  • Ei rajoituksia sähköpostin vastaanottajien määrässä
  • Ei saa käyttää massalähetyksiin
  • 300 lähtevää sähköpostia minuutissa, per lähettäjä
  • 300 lähtevää sähköpostia minuutissa, per lähettäjän toimialue
  • 300 lähtevää sähköpostia minuutissa, per käyttäjän sisäänkirjautuminen
  • 1000 lähtevää sähköpostiviestiä tunnissa, per käyttäjän sisäänkirjautuminen
  • Sähköpostitili jäädytetään, jos yli 300 lähtevää sähköpostia lähetetään joka toinen tunti

Lähtevä posti (websmtp.simply.com)

• Vaatii kirjautumisen käyttäjänimellä ja salasanalla
  • Lähetys voi tapahtua vain siitä toimialueesta, jolle olet kirjautunut
  • Voidaan käyttää vain Simply.comin web-palvelimilta
  • Ei rajoituksia sähköpostien määrässä
  • Ei rajoituksia sähköpostin tai liitetiedostojen koossa
  • Ei rajoituksia sähköpostin vastaanottajien määrässä