Sähköpostin asettaminen iPhoneen (iOS - automaattinen asennus)

Kun haluat määrittää sähköpostitilisi iPhoneen, voit hyödyntää Apple-asennustamme.
iPhone-työkalu auttaa sinua sähköpostin automaattisessa asennuksessa, jotta vältyt manuaaliselta palvelinasetusten määrittämiseltä.

1. Siirry osoitteeseen www.simply.com/ios/ ja syötä sähköpostitilisi kirjautumistiedot.

2. Paina ”Lataa asetus (Hent opsætning)

3. Valitse ”Salli (Tillad)

4. Avaa iPhonen asetukset ja valitse ”Hankittu profiili (Profil hentet)"

5. Paina ”asenna (installer)

6. Syötä nimi, joka näkyy muiden vastaanottaessa sähköposteja sinulta. Esimerkiksi Pekka Peruna

7. Valmista! Olet nyt suorittanut sähköpostin asennuksen, ja löydät sen Mail-sovelluksesta iPhoneltasi.