Unohdettu salasana sähköpostitileille

Jos olet unohtanut sähköpostitilisi salasanan, ainoa vaihtoehto on nollata se.

Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

1. Kirjaudu hallintapaneeliin: https://www.simply.com/controlpanel/
    Valitse valikosta Sähköposti.
    Täällä voit vaihtaa salasanoja sähköpostitileillesi, muuttaa asetuksia jne.

2. Jos haluat, että sähköpostitilien käyttäjät voivat itse vaihtaa salasanan ilman, että sinun tarvitsee tehdä se heidän puolestaan, se voidaan tehdä tämän linkin kautta: https://www.simply.com/mail/resetpassword/
    Täällä on välttämätöntä tietää nykyinen salasana, jotta voit muuttaa sen.

Salasanojen vaihto tapahtuu välittömästi.

Huomaa, että kun vaihdat sähköpostitilin salasanan, sinun on muistettava päivittää salasana kaikissa niissä sähköpostiohjelmissa, joissa olet kirjautunut sähköpostitilille.