Sähköpostin asetus Android-puhelimeen

Tämä opas olettaa, että olet jo asettanut sähköpostitilisi valikon kohdassa "Sähköposti", jonka löydät hallintapaneelistamme.

Huomaa, että käyttöliittymä voi vaihdella riippuen puhelimen mallista, mutta tiedot ovat samat.

1. Avaa sähköpostisovellus

2. Anna sähköpostiosoite, jonka haluat määrittää.

1. Kirjoita salasana sähköpostiosoitteeseen. Salasanan valitsit, kun loit sähköpostitilin kohdassa "Sähköposti" kontrollipaneelissamme.

1. Valitse joko POP3 tai IMAP. Suosittelemme, että käytät IMAPia.

1. Määritä saapuva sähköpostipalvelin mail.simply.com.

Tärkeää: Käyttäjänimi on vain sähköpostiosoite, jonka olet määrittämässä kokonaisuudessaan.

1. Määritä lähtevä palvelin smtp.simply.com.