Mi történik a jelenlegi weboldalammal, amikor aktiválom a weboldaltervezőt?
A Simply.com weboldalkészítő aktiválása megjeleníti a tervező tartalmát, de nem törli a fájljaidat, és bármikor kikapcsolhatod, és újra megtekintheted a régi oldalt.
Amikor aktiválod a Simply.com weboldal‑tervezőt, a domaineden megjelenő tartalom a weboldal‑tervező tartalmára vált.
A webtárhelyeden lévő meglévő tartalom/fájlok NEM lesznek törölve.
Bármikor deaktiválhatod újra a weboldal‑tervezőt, ezután a jelenlegi tartalom ismét a domainen jelenik meg.
Cikk a támogatási kategóriából: Weboldal tervező