Simply.com is available in english

Mi történik a jelenlegi weboldalammal, amikor aktiválom a weboldaltervezőt?

A Simply.com weboldalkészítő aktiválása megjeleníti a tervező tartalmát, de nem törli a fájljaidat, és bármikor kikapcsolhatod, és újra megtekintheted a régi oldalt.

Amikor aktiválod a Simply.com weboldal‑tervezőt, a domaineden megjelenő tartalom a weboldal‑tervező tartalmára vált.

A webtárhelyeden lévő meglévő tartalom/fájlok NEM lesznek törölve.

Bármikor deaktiválhatod újra a weboldal‑tervezőt, ezután a jelenlegi tartalom ismét a domainen jelenik meg.

Cikk a támogatási kategóriából: Weboldal tervező