Hogyan deaktiválhatom a weboldalkészítőt?
A weboldalkészítőt a „Slet og fjern hjemmesidedesigner” opciónak a vezérlőpulton való kiválasztásával deaktiválja – ez véglegesen törli az oldalt.
A Simply.com weboldalkészítővel készített weboldal deaktiválásához lépjen a Hjemmesidedesigner oldalra a vezérlőpulton, és válassza a „Slet og fjern hjemmesidedesigner” lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy a tartománya újra a webtárhelyen jelenleg lévő tartalmat fogja mutatni.
Megjegyzés: ez törli a weboldalt, amit a tervezővel készített, és azt már nem lehet visszaállítani.
Lehetőség van a weboldalkészítővel elkészített oldal visszaállítására is, így újrakezdhető.
Cikk a támogatási kategóriából: Weboldal tervező