Simply.com is available in english

Hogyan működik a weboldalkészítő a backupgal?

Nem készül automatikus backup – saját magadnak kell létrehozni és visszaállítani a biztonsági mentéseket az Beállítások → Backup & Gendannelse menüpontban, különben az oldal nem állítható vissza.

Nem készül automatikus biztonsági mentés a honlapodról, amit a honlapkészítővel hoztál létre, de saját magad is elmentheted a mentéseket, így bármikor visszaállíthatod, ha megbántod a változtatásaidat.

Megjegyzés, ha visszaállítod vagy törlöd/kikapcsolod a honlapkészítőt, az oldal nem állítható vissza. Ez akkor is igaz, ha a webhotel‑termék törlésre kerül vagy alacsonyabb szintre (DNS‑szolgáltatás) kerül.

  • A mentéshez menj a Beállítások menübe, és válaszd a „Backup & Gendannelse” lehetőséget.

11


  • Válaszd a „Administrer sikkerhedskopier”, itt megkapod a mentéseid áttekintését.

12


  • Új mentés készítéséhez válaszd az „Opret ny sikkerhedskopi”.

14


  • Ezután megtekintheted a mentést, és közvetlenül az oldalról visszaállíthatod, amikor szükséged van rá.

15

Cikk a támogatási kategóriából: Weboldal tervező