Ukryj stronę przed odwiedzającymi dopóki strona jest w trakcie tworzenia
Ukryj strony przed odwiedzającymi, włączając rejestrację członków w ustawieniach projektanta stron internetowych (wymaga Standard, Pro lub Enterprise Suite).
Można ukryć stronę w trakcie jej tworzenia, aktywując rejestrację członków, w ten sposób wymaga to posiadania użytkownika z dostępem do strony.
- Należy jednak zwrócić uwagę, że aby korzystać z tej funkcji, trzeba mieć Standard Suite, Pro Suite lub nasz Enterprise Suite.
-
Aby aktywować rejestrację członków, otwórz kreator stron w panelu kontrolnym.
-
Po otwarciu kreatora stron kliknij Ustawienia u góry strony:

-
Teraz wybierz ustawienia witryny > ustawienia członków i aktywuj rejestrację członków.

-
Gdy zostanie to włączone, zamknij okno i włącz tę funkcję dla stron, które chcesz ukryć przed odwiedzającymi. Kliknij Strony w górnym pasku:

-
Kliknij teraz stronę, którą chcesz ukryć i aktywuj „Ogranicz dostęp do tej strony”.

-
Strona jest teraz ukryta przed odwiedzającymi:

Artykuły z kategorii pomocy technicznej: Projektant stron internetowych