Simply.com is available in english

Ukryj stronę przed odwiedzającymi dopóki strona jest w trakcie tworzenia

Ukryj strony przed odwiedzającymi, włączając rejestrację członków w ustawieniach projektanta stron internetowych (wymaga Standard, Pro lub Enterprise Suite).

Można ukryć stronę w trakcie jej tworzenia, aktywując rejestrację członków, w ten sposób wymaga to posiadania użytkownika z dostępem do strony.

  • Należy jednak zwrócić uwagę, że aby korzystać z tej funkcji, trzeba mieć Standard Suite, Pro Suite lub nasz Enterprise Suite.
  1. Aby aktywować rejestrację członków, otwórz kreator stron w panelu kontrolnym.

  2. Po otwarciu kreatora stron kliknij Ustawienia u góry strony:

    medlem

  3. Teraz wybierz ustawienia witryny > ustawienia członków i aktywuj rejestrację członków.

    medlem1

  4. Gdy zostanie to włączone, zamknij okno i włącz tę funkcję dla stron, które chcesz ukryć przed odwiedzającymi. Kliknij Strony w górnym pasku:

    medlem2

  5. Kliknij teraz stronę, którą chcesz ukryć i aktywuj „Ogranicz dostęp do tej strony”.

    medlem3

  6. Strona jest teraz ukryta przed odwiedzającymi:

    medlem4

Artykuły z kategorii pomocy technicznej: Projektant stron internetowych