Simply.com is available in english

Cum dezactivez designerul de site?

Dezactivează designerul de site selectând ‘Șterge și elimină designerul de site’ în panoul de control – aceasta șterge pagina permanent.

Pentru a dezactiva site‑ul pe care l‑ai creat cu Simply.com hjemmesidedesigner, mergi la pagina Hjemmesidedesigner din panoul de control și selectează „Slet og fjern hjemmesidedesigner”. Acest lucru va face ca domeniul tău să afișeze din nou conținutul curent de pe webhotel.

Notă că aceasta va șterge site‑ul pe care l‑ai creat cu designerul, care nu poate fi recuperat.

De asemenea, este posibil să resetezi pagina realizată cu hjemmesidedesigner‑ul, pentru a începe de la zero.

Articol din categoria de suport: Designer de site