Čo sa stane s mojou aktuálnou webovou stránkou, keď aktivujem webdesignéra?
Aktivácia webového dizajnéra Simply.com zobrazuje obsah dizajnéra, ale nevymaže vaše súbory a kedykoľvek ho môžete deaktivovať a znova zobraziť starú stránku.
Keď aktivujete Simply.com dizajnér webových stránok, obsah na vašej doméne sa zmení a zobrazí obsah z dizajnéra webových stránok.
Existujúci obsah/súbory, ktoré sú na vašom webhostingu, NEBUDE vymazaný.
Kedykoľvek môžete znova deaktivovať dizajnéra webových stránok a aktuálny obsah sa opäť zobrazí na doméne.
Článok z kategórie podpory: Webdesigner