Co se stane s mým stávajícím webem, když aktivuji tvůrce webových stránek?
Aktivace webdesignéru Simply.com zobrazí obsah designéra, ale nesmaže vaše soubory a můžete jej kdykoli deaktivovat a znovu zobrazit starou stránku.
Když aktivujete Simply.com návrhář webových stránek, obsah na vaší doméně se změní a bude zobrazovat obsah z návrháře webových stránek.
Existující obsah/soubory, které jsou na vašem webhostingu, NEBUDE smazán.
Kdykoli můžete opět deaktivovat návrháře webových stránek, po čehož bude aktuální obsah znovu zobrazen na doméně.
Článek z kategorie podpory: Webdesignér