Jak funguje tvůrce webových stránek s backup?
Automatická záloha se neprovádí – musíte si sami vytvořit a obnovit zálohy v Nastavení → Backup & Restore, jinak stránku nelze obnovit.
Automatická záloha vaší webové stránky vytvořené pomocí tvůrce webových stránek se neprovádí, ale můžete si sami ukládat zálohy své stránky, abyste ji vždy mohli obnovit, pokud se vám některé změny nelíbí.
Upozornění, pokud resetujete nebo smažete/deaktivujete tvůrce webových stránek, stránka nemůže být obnovena. To platí i v případě, že je produkt webhostingu smazán nebo downgradován na DNS službu.
- Pro vytvoření zálohy stránky přejděte do Nastavení a vyberte „Backup & Gendannelse“.

- Vyberte „Administrer sikkerhedskopier“, zde získáte přehled o svých zálohách.

- Pro vytvoření zálohy vyberte „Opret ny sikkerhedskopi“.

- Poté budete moci vidět svou zálohu a obnovit ji přímo ze stránky, když to budete potřebovat.

Článek z kategorie podpory: Webdesignér