Hur fungerar webbplatsbyggaren med backup?
Det finns ingen automatisk backup – du måste själv skapa och återställa säkerhetskopior i Inställningar → Backup, annars kan sidan inte återställas.
Ingen automatisk backup tas av din webbplats skapad med webbplatsbyggaren, men du kan själv spara säkerhetskopior av din sida så att du alltid kan återställa den om du ångrar några av dina ändringar.
Observera, om du återställer eller raderar/inaktiverar webbplatsbyggaren, kan sidan inte återställas. Detta gäller även om webbhotell‑produkten tas bort eller nedgraderas till DNS‑tjänst.
- För att ta backup av sidan, gå under Inställningar och välj “Backup & Återställning”.

- Välj “Hantera säkerhetskopior”, här får du översikten över dina backuper.

- För att ta en backup, välj “Skapa ny säkerhetskopia”.

- Därefter kan du se din backup och återställa den direkt från sidan när du behöver det.

Artikel från supportkategorin: webbdesigner