Τι συμβαίνει με την τρέχουσα ιστοσελίδα μου όταν ενεργοποιώ τον δημιουργό ιστοσελίδων?
Η ενεργοποίηση του σχεδιαστή ιστοσελίδων της Simply.com εμφανίζει το περιεχόμενο του σχεδιαστή, αλλά δεν διαγράφει τα αρχεία σας, και μπορείτε οποτεδήποτε να το απενεργοποιήσετε και να δείτε ξανά την παλιά σελίδα.
Όταν ενεργοποιήσετε το σχεδιαστή ιστοσελίδων της Simply.com, το περιεχόμενο του domain σας θα αλλάξει ώστε να εμφανίζει το περιεχόμενο από το σχεδιαστή ιστοσελίδων.
Το υπάρχον περιεχόμενο/αρχεία που βρίσκονται στο webhosting σας ΔΕΝ θα διαγραφούν.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε ξανά το σχεδιαστή ιστοσελίδων, μετά από το οποίο το τρέχον περιεχόμενο θα εμφανιστεί ξανά στο domain.
Άρθρο από την κατηγορία υποστήριξης: Σχεδιαστής ιστοσελίδων