Sähköpostin asettaminen iPhoneen

Vihje: Aseta sähköposti iPhoneesi helposti automaattisen asetusoppaamme avulla.

Tämä opas edellyttää, että olet jo asettanut sähköpostitilisi E-Mail-kautta hallintapaneelissamme.

1. Siirry iPhonessasi kohtaan Asetukset (Indstillinger):

1. Valitse "Salasanat ja tilit (Adgangskoder og konti)":

1. Valitse "Lisää tili (Tilføj konto)":

1. Valitse "Muu (Anden)":

1. "Sähköposti"-kohdan alapuolelta valitse "Lisää sähköpostitili (Tilføj e-mailkonto)":

1. Syötä sähköpostiosoitteesi ja siihen liittyvä salasana. Nimi ja kuvaus voit täyttää, kuten haluat.

Huomaa: Salasana on se salasana, jonka olet valinnut sähköpostiosoitteellesi "E-Mail" kautta hallintapaneelissamme.

Paina Seuraava (Næste), kun olet valmis.

1. Siirry kohtaan Saapuvan postin palvelin (Server til indgående post) ja anna tiedot.

Isäntänimi: mail.simply.com

Syötä sähköpostiosoite käyttäjänimeksi ja anna siihen liittyvä salasana.

1. Siirry hieman alemmas kohtaan "Lähtevän postin palvelin (Server til udgående post)".

Isäntänimi: smtp.simply.com

Syötä sama käyttäjänimi ja salasana kuin saapuvan postin palvelimeen yllä.

TÄRKEÄÄ: Vaikka käyttäjänimi ja salasana näkyvät "Valinnaisina", ne on täytettävä.

Paina Seuraava (Næste), kun olet valmis.

1. Lopeta painamalla "Tallenna (Gem)"