Simply.com is available in english

Mitä tapahtuu nykyiselle verkkosivustolleni, kun otan verkkosivun suunnittelijan käyttöön?

Simply.com verkkosivusuunnittelijan aktivointi näyttää suunnittelijan sisällön, mutta se ei poista tiedostojasi, ja voit milloin tahansa poistaa sen käytöstä ja nähdä vanhan sivun uudelleen.

Kun aktivoit Simply.com -verkkosivujen suunnittelijan, verkkotunnuksesi sisältö vaihtuu näyttämään verkkosivusuunnittelijan sisällön.

Verkkohotellissasi oleva olemassa oleva sisältö/tiedostot EI tule poistetuiksi.

Voit milloin tahansa poistaa verkkosivusuunnittelijan käytöstä jälleen, jonka jälkeen nykyinen sisältö näytetään jälleen verkkotunnuksessa.

Ohje Ohjekirjastosta: Verkkosivusuunnittelija