Az oldal elrejtése a látogatók előtt a fejlesztés alatt
Rejtse el az oldalakat a látogatók elől a weboldalkészítő beállításaiban a tagregisztráció engedélyezésével (Standard, Pro vagy Enterprise Suite szükséges).
Lehet elrejteni az oldalt, amíg fejlesztés alatt áll, ha engedélyezi a tagsági regisztrációkat; ekkor szükség van egy olyan felhasználóra, akinek hozzáférése van az oldalhoz.
- Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy Standard Suite, Pro Suite vagy Enterprise Suite csomaggal kell rendelkezni a funkció használatához.
-
A tagsági regisztrációk engedélyezéséhez nyisd meg a honlaptervezőt a vezérlőpulton.
-
Miután megnyitottad a honlaptervezőt, kattints a Indstillinger gombra az oldal tetején:

-
Most válaszd a hjemmesideindstillinger > Medlemsindstillinger menüpontot, és engedélyezd a tagsági regisztrációkat.

-
Miután ez aktiválva van, zárd be az ablakot, majd aktiváld azt az oldalakon, amelyeket el szeretnél rejteni a látogatók elől. Kattints itt a Sider gombra a felső sávban:

-
Most kattints arra az oldalra, amelyet el akarsz rejteni, és aktiváld a “Begræns adgang til denne side” beállítást.

-
Az oldal most el van rejtve a látogatók elől:

Cikk a támogatási kategóriából: Weboldal tervező