Co się stanie z moją obecną stroną internetową, gdy aktywuję kreatora stron?
Aktywacja kreatora stron internetowych Simply.com wyświetla zawartość kreatora, ale nie usuwa twoich plików, a w dowolnym momencie możesz dezaktywować i ponownie zobaczyć starą stronę.
Kiedy aktywujesz Simply.com hjemmesidedesigner, zawartość Twojej domeny zostanie zmieniona i będzie wyświetlać treść pochodzącą od projektanta stron.
Istniejąca zawartość/pliki znajdujące się na Twoim hostingu nie zostaną usunięte.
Możesz w dowolnym momencie ponownie dezaktywować projektanta stron, po czym aktualna zawartość zostanie ponownie wyświetlona w domenie.
Artykuły z kategorii pomocy technicznej: Projektant stron internetowych