Simply.com is available in english

Co się stanie z moją obecną stroną internetową, gdy aktywuję kreatora stron?

Aktywacja kreatora stron internetowych Simply.com wyświetla zawartość kreatora, ale nie usuwa twoich plików, a w dowolnym momencie możesz dezaktywować i ponownie zobaczyć starą stronę.

Kiedy aktywujesz Simply.com hjemmesidedesigner, zawartość Twojej domeny zostanie zmieniona i będzie wyświetlać treść pochodzącą od projektanta stron.

Istniejąca zawartość/pliki znajdujące się na Twoim hostingu nie zostaną usunięte.

Możesz w dowolnym momencie ponownie dezaktywować projektanta stron, po czym aktualna zawartość zostanie ponownie wyświetlona w domenie.

Artykuły z kategorii pomocy technicznej: Projektant stron internetowych