Simply.com is available in english

Ce se întâmplă cu site-ul meu actual când activez designerul de site-uri?

Activarea designerului de site web Simply.com afișează conținutul designerului, dar nu șterge fișierele tale, și poți dezactiva în orice moment și să vezi din nou site-ul vechi.

Când activați designerul de site-uri Simply.com, conținutul de pe domeniul dumneavoastră se va schimba pentru a afișa conținutul de la designerul de site-uri.

Conținutul / fișierele existente care se află pe găzduirea web NU vor fi șterse.

Puteți dezactiva oricând designerul de site-uri din nou, după care conținutul curent va reveni să fie afișat pe domeniu.

Articol din categoria de suport: Designer de site