Simply.com is available in english

Ανανεώσεις στο Simply.com

Λάβετε ειδοποιήσεις email και SMS, ανανεώστε webhosting και domain στον πίνακα ελέγχου ή ενεργοποιήστε ανανέωση – σταματήστε ή διαγράψτε όποτε θέλετε.

Όταν το προϊόν ή το domain σας πλησιάζει στη λήξη, θα λαμβάνετε μια σειρά από υπενθυμίσεις μέσω e‑mail από την Simply.com, ότι είναι σύντομα ώρα να ανανεώσετε το webhosting ή το domain. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το webhosting και το domain ανανεώνονται ξεχωριστά, και δεν ακολουθούν απαραίτητα την ίδια περίοδο – διαβάστε προσεκτικά τις υπενθυμίσεις που λαμβάνετε.

Εάν ένα προϊόν δεν ανανεωθεί, θα τεθεί σε αναστολή για 14 ημέρες και στη συνέχεια θα διαγραφεί, και το προϊόν θα θεωρηθεί ακυρωμένο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρείτε ενημερωμένη τη διεύθυνση e‑mail που μας έχετε δώσει· χωρίς μια σωστή διεύθυνση e‑mail δεν θα λαμβάνετε καμία υπενθύμιση και έτσι ενδέχεται να χάσετε το προϊόν σας. Εάν έχετε δηλώσει αριθμό κινητού, θα σας υπενθυμίσουμε επίσης μέσω SMS.

Τanto το webhosting όσο και το domain μπορούν να ανανεωθούν μέσω του Πίνακα Ελέγχου μας, στην ενότητα "Διαχείριση".

Αυτόματη ανανέωση

Μπορείτε να προσθέσετε ένα πιστωτικό κάρτα στον Πίνακα Ελέγχου μας και να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση για τα προϊόντα σας. Έτσι, θα φροντίσουμε αυτόματα να ανανεώσουμε τα προϊόντα και τα domains σας όταν πλησιάζουν στη λήξη. Η αυτόματη ανανέωση ξεκινά 14 ημέρες πριν λήξει ένα προϊόν ή ένα domain.

Απενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση επιλέγοντας ακύρωση του προϊόντος μέσω του Πίνακα Ελέγχου μας.

Ακύρωση / διαγραφή προϊόντος

Αν θέλετε να ακυρώσετε ή να διαγράψετε ένα προϊόν, πρέπει να το κάνετε μέσω του Πίνακα Ελέγχου μας.

Επιλέξτε το αντίστοιχο προϊόν που θέλετε να διαγράψετε/ακυρώσετε, κάντε κλικ στο "Ακύρωση" και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στη σελίδα.

Μια ακύρωση μπορεί να αναιρεθεί οποτεδήποτε μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος.

Διαγραφή λογαριασμού Simply.com

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Simply.com όταν δεν υπάρχουν ενεργά προϊόντα σε αυτόν. Αυτό γίνεται από την αρχική σελίδα του Πίνακα Ελέγχου μας.

Διαγραφή χρήστη Simply.com

Μπορείτε να διαγράψετε έναν χρήστη Simply.com εάν δεν του έχουν εκχωρηθεί λογαριασμοί. Αυτό γίνεται από την αρχική σελίδα του Πίνακα Ελέγχου μας.

Άρθρο από την κατηγορία υποστήριξης: Γενικά