Webmail - lue sähköposteja liikkeellä ollessasi

Jos sinulla ei ole kiinteää tietokonetta, tai jos sinun täytyy lukea sähköpostejasi liikkeellä ollessasi, voit aina käyttää Webmailiamme.

Webmailimme löytyy osoitteesta https://www.simply.com/webmail/ - URL, jonka voit edullisesti tallentaa selaimeesi.

Webmailissa sinun tulee kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja sillä salasanalla, jonka valitsit, kun loit sähköpostitilisi Mail Administrationissamme.

Kun olet kirjautunut sisään, voit lukea ja kirjoittaa sähköposteja sähköpostitililtäsi.

Voit myös lähettää liitetiedostoja Webmailissa. Huomaa kuitenkin, että liitetiedostojen koko on enintään 100 Mt. Jos haluat lähettää suurempia tiedostoja, sinun tulee lähettää ne tietokoneen sähköpostiohjelman kautta tai tiedostonjakopalvelun kautta.

Webmailissa on mahdollista olla kirjautuneena vain yhteen sähköpostitiliin kerrallaan. Jos haluat lukea/kirjoittaa sähköposteja toiselta sähköpostitililtä, sinun on kirjauduttava ulos ensimmäiseltä sähköpostitililtä ja sitten kirjauduttava toiselle.

Lue myös