Jak działa kreator stron internetowych z backupem?
Nie tworzy się automatycznej kopii zapasowej – musisz samodzielnie tworzyć i przywracać kopie zapasowe w Ustawienia → Backup & przywracanie, w przeciwnym razie strona nie może zostać przywrócona.
Nie jest wykonywana automatyczna kopia zapasowa Twojej witryny stworzonej w kreatorze stron, ale możesz samodzielnie zapisywać kopie zapasowe swojej strony, aby zawsze móc ją przywrócić, jeśli będziesz żałował niektórych zmian.
Uwaga, jeśli zresetujesz lub usuniesz/dezaktywujesz kreator stron, strona nie będzie mogła zostać przywrócona. Dotyczy to również sytuacji, gdy produkt webhotel‑produktet zostanie usunięty lub obniżony do usługi DNS.
- Aby wykonać kopię zapasową strony, przejdź do Indstillinger i wybierz „Backup & Gendannelse”.

- Wybierz „Administrer sikkerhedskopier”, tutaj otrzymasz przegląd swoich backupów.

- Aby wykonać backup, wybierz „Opret ny sikkerhedskopi”.

- Następnie będziesz mógł zobaczyć swoją kopię zapasową i przywrócić ją bezpośrednio ze strony, gdy będzie to potrzebne.

Artykuły z kategorii pomocy technicznej: Projektant stron internetowych