Cum funcționează designerul de site-uri cu backup?
Nu există backup automat – trebuie să creezi și să restaurezi singur copiile de rezervă în Setări → Backup & Gendannelse, altfel site‑ul nu poate fi restaurat.
Nu se face backup automat al site-ului tău creat cu creatorul de site-uri, dar poți salva manual copii de siguranță ale paginii tale, astfel încât să le poți restaura oricând dacă regreți unele dintre modificările tale.
Observație, în cazul în care resetezi sau ștergi/dezactivezi creatorul de site-uri, pagina nu poate fi restaurată. Același lucru este valabil dacă produsul de găzduire web este șters sau retrogradat la serviciul DNS.
- Pentru a face backup paginii, mergi la Setări și selectează „Backup & Restaurare”.

- Alege „Gestionează copiile de siguranță”, aici vei vedea lista cu backup‑urile tale.

- Pentru a crea un backup, selectează „Creează o copie de siguranță nouă”.

- Ulterior vei putea vedea backup‑ul tău și să îl restaurezi direct din pagină, când ai nevoie.

Articol din categoria de suport: Designer de site