Simply.com is available in english

Reînnoiri la Simply.com

Primește notificări prin e‑mail și SMS, reînnoiește gazduirea web și domeniul separat în panoul de control sau activează reînnoirea automată – oprește sau șterge când vrei.

Când produsul sau domeniul tău este pe cale să expire, vei primi o serie de notificări prin e‑mail de la Simply.com, că este aproape timpul să reînnoiești găzduirea web sau domeniul. Este important să subliniem că găzduirea web și domeniul se reînnoiesc separat, și nu neapărat în aceeași perioadă – citește cu atenție notificările pe care le primești.

Dacă un produs nu este reînnoit, va fi suspendat timp de 14 zile și apoi șters; ulterior produsul este considerat reziliat.
Este extrem de important să păstrezi actualizată adresa de e‑mail pe care ne-ai furnizat‑o, fără o adresă de e‑mail corectă nu vei primi nicio notificare și astfel riști să pierzi produsul tău. Dacă ai furnizat un număr de telefon mobil, te vom anunța și prin SMS.

Atât găzduirea web, cât și domeniul pot fi reînnoite prin panoul nostru de control, în secțiunea „Administration”.

Reînnoire automată

Poți configura un card de plată în panoul nostru de control și activa reînnoirea automată a produselor tale la noi. Astfel, vom reînnoi automat produsele și domeniile tale când se apropie de expirare. Reînnoirea automată începe cu 14 zile înainte ca un produs sau domeniu să expire.

Elimină reînnoirea automată

Poți oricând dezactiva reînnoirea automată prin rezilierea produsului în panoul nostru de control.

Reziliere / ștergere unui produs

Dacă dorești să reziliezi sau să ștergi un produs, acest lucru trebuie făcut prin panoul nostru de control.

Selectează produsul în cauză pe care vrei să îl ștergi/reziliezi, apoi dă clic pe „Reziliere” și urmărește cu atenție instrucțiunile de pe pagină.

O reziliere poate fi anulată oricând până la data de expirare a produsului.

Șterge contul Simply.com

Poți șterge un cont Simply.com atunci când nu există produse active asociate. Se face din pagina principală a panoului nostru de control.

Șterge utilizatorul Simply.com

Poți șterge un utilizator Simply.com dacă nu există conturi atribuite acestuia. Se face din pagina principală a panoului nostru de control.

Articol din categoria de suport: General