1-click installation på domänalias

När du har lagt till en domän som ett domänalias på ditt webbhotell kan du sedan använda 1-click funktion på webbhotellet för att installera programvara på domänen.

Välj webbhotell i kontrollpanelen och tryck på menyvalet "1-Click". När du är på installationssidan för 1-click, under "Adress", välj domänen i listan över möjliga domäner som ska ha installationen.

Se till att du inte väljer samma tabell-prefix som redan finns på ditt webbhotell, för om du installerar samma system som tidigare, så kommer 1-click att skriva över databastabeller med samma namn/prefix.

Artikel från supportkategorin: 1-Click installation