Varför har ni inte version X av en plattform?

1-Click-paketen är inte utvecklade av oss. Paketen levereras av de personer som ansvarar för de olika webbsystemen. Till exempel är det WordPress-folket som skapar 1-klickspaketet för WordPress. Det är alltså inte vi som bestämmer vilka versioner eller paket vi kan leverera.

Vi ser alltid till att erbjuda det senaste 1-klickspaketet som finns tillgängligt för varje system.

Självklart går det alltid att installera den version som levereras med 1-click och sedan helt enkelt uppdatera till en nyare version genom att följa den normala proceduren för det paket du har installerat.

Artikel från supportkategorin: 1-Click installation