Kan jag installera 1-click, men behålla min nuvarande sida tills den nya är klar?

Om du vill arbeta med en ny webbplats men behålla den gamla online under tiden rekommenderar vi att du skapar en subdomän för den.

Du kan sätta upp en subdomän under menyvalet ”Webbplats” i vår kontrollpanel och när du sedan installerar med 1-klick väljer du denna som domän under ”Adress/URL”.

På så sätt kommer din nuvarande webbplats att förbli synlig på domänen, medan du kan komma åt ditt 1-klick på underdomänen, t.ex. test.dindomän.dk.

När du vill ha din nya sida online kan du flytta den till mappen public_html. För de flesta installationer finns det guider för hur du flyttar. Kontrollera detta med dokumentationen för det enskilda systemet.

WordPress har t.ex. denna guide:
https://wordpress.org/support/article/moving-wordpress/

Artikel från supportkategorin: 1-Click installation