Kom igång med en nyinstallerad 1-click-system

I slutet av installationen finns ett antal användbara länkar till det installerade systemet. Dessa kan vara länkar till administrationssidor etc.
Spara dessa länkar för senare användning, eller klicka på dem för att komma igång med det valda systemet.

Inloggningsinformationen för det installerade systemet valde du när du gjorde installationen, detta är information som vi inte känner till. Var noga med att skriva ner dessa inloggningsuppgifter.

Om du har glömt informationen och inte börjat använda systemet ännu, kan du helt enkelt skapa en ny 1-klick-installation ovanpå den föregående.

Artikel från supportkategorin: 1-Click installation