Ändra namnservrar

Domännamnsservrar kan ändras genom vår kontrollpanel.

.dk domäner

Namnservrar för .dk-domäner kan bara ändras genom DK Hostmaster. Se https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/hjälp/domæne#redelegate

Andra domäntyper

1. Logga in på din Simply.com-kontrollpanel
  2. Markera domänen du vill redigera på din "Startsida"
  3. Tryck på "DNS" i menyn till vänster
  4. Till höger under alla poster har du knappen "Konfigurera namnservrar"
  5. Ta bort alla ifyllda fält och klistra in de nya värdena.

OBSERVERA! Att om du gör det här, och DNS-inställningarna på de valda namnservrarna är felaktigt, kan du riskera att både webbhotellet och mailen slutar fungera.

Artikel från supportkategorin: Domän & DNS

Andra relevanta artiklar