Ändra namnservrar

Namnservrar för en domän som hanteras via Simply.com kan ändras via vår kontrollpanel.

Speciellt för .dk domäner

Namnservrar för .dk-domäner kan endast ändras hos DK Hostmaster.
Se https://www.dk-hostmaster.dk/en/faqs/how-do-i-change-nameserver-domain-name
Samt https://www.dk-hostmaster.dk/en/faqs/how-do-i-change-different-web-hotel-name-server-provider

Andra domäntyper

För alla andra domäntyper förutom .dk domäner, ska du göra följande:

1. Logga in på din Simply.com-kontrollpanel https://www.simply.com/se/controlpanel/login/
  2. Välj domänen du vill redigera under "Startsida"
  3. Tryck på DNS i menyn till vänster
  4. Till höger längst ner under alla poster har du knappen Konfigurera namnservrar
  5. Ta bort alla ifyllda fält och ange de nya värdena.

OBSERVERA! Att om du gör det här, och DNS-inställningarna på de valda namnservrarna är felaktigt, kan du riskera att både webbhotellet och mailen slutar fungera.

Artikel från supportkategorin: Domän & DNS

Andra relevanta artiklar