Överföring av produkt

Om du har en eller flera produkter i ett konto och vill överföra en eller flera av produkterna till en annan person, kan det göras via vår kontrollpanel. Under alternativet Administration i kontrollpanelen väljer du helt enkelt "Överlåt produkt".

Om personen inte har ett konto hos Simply.com i förväg kan du välja "Nytt Konto" och ange den nya ägarens info. Då skapas ett nytt konto för dem och de kommer att få inloggningsinformation via epost.

Vill du överföra hela ditt konto till en annan så ändrar du bara informationen under Mitt konto. Kom bara ihåg att ändra lösenord före och efter överföringen.

Artikel från supportkategorin: Generellt