Inställning av email på iPhone

Den här guiden hjälper dig att konfigurera en IMAP-e-postadress på en iPhone.

1. Tryck på ikonen "Inställningar":

2. Välj "E-post" för att på nästa sida välja "Konton":

1. Välj "Lägg till konto":

1. Under typ av konto, välj "Annat":

1. Under "Annat" välj "Lägg till e-postkonto":

1. Ange namn, e-post, lösenord och en beskrivning.

1. Tryck på "Nästa" när allt är klart

2. På nästa sida, välj "IMAP" högst upp

1. Gå ner under "Server för inkommande e-post" och fyll i inkommande mail-servern, din e-postadress och ditt lösenord. Den specifika informationen finns i ditt välkomsmail.
    VIKTIGT: Den inkommande servern måste vara mail.simply.com

2. Gå längre ner under "Server för utgående e-post" och fyll i utgående mail-servern, din e-postadress och ditt lösenord.

1. Fortsätt genom att trycka på "Nästa"

2. Dina uppgifter verifieras mot servern.

1. Välj E-post, sedan Spara