Inställning av email på iPad

Den här guiden hjälper dig att sätta upp en e-postadress på en iPad.

1. Tryck på ikonen "Inställningar":

2. Välj "E-post, kontakter, kalendrar":

3. Välj "Lägg till konto":

1. Under typ av konto, välj "Annat":

1. Välj "Lägg till e-postkonto":

1. Ange namn, e-post, lösenord och en beskrivning.

1. Tryck på "Nästa" när allt är klart

2. På nästa sida, välj "IMAP" högst upp

1. Under "Server för inkommande e-post", ange inkommande mailserver, din e-mail adress (som användarnamn) och lösenordet till denna. De specifika upplysningarna hittar du i ditt välkomstmail.
    VIKTIGT: Den inkommande servern måste vara mail.simply.com

2. Under "Server för utgående e-post", fyll i utgående mailserver, din e-mail adress (som användarnamn) och lösenordet till denna.

1. Fortsätt genom att trycka på "Nästa"

2. Dina uppgifter verifieras mot servern.

1. Välj E-post, men inte anteckningar.