Inställning av email i Windows Mail

Den här guiden förutsätter att du redan har konfigurerat ditt e-postkonto via menyalternativet "E-post", som du hittar i vår Kontrollpanel.

1 . Öppna Windows Mail

2 . Välj menyn Funktioner sedan punkten Konto

3 . Tryck Lägg till och sedan E-postkonto

4 . Ange ditt fullständiga namn.

5 . Här anger du din fullständiga e-postadress.

6 . Välj den postserver-typ du föredrar.

7 . Du kan hitta den rätta informationen som ska anges i välkomstmailet som skickades till dig under beställningen av ditt webbhotell.

OBS! Kontonamn är HELA din e-postadress och inte bara john men john@domain.xxx! Lösenordet är det lösenord du har valt i e-post administrationen på vår kontrollpanel.

8 . Ditt konto är nu konfigurerat och redo att användas. För att få e-post, tryck: Sänd & Mottag i menyn.