Inställning av email i Mac Outlook 2011 (macOS)

Följande guide beskriver hur du konfigurerar Mail in Outlook 2011 för macOS.

Den här guiden förutsätter att du redan har skapat ditt e-postkonto via menyalternativet "E-post", som du hittar i vår Kontrollpanel.

1. Gå till menyalternativet "Outlook" och sen till "Inställningar".

1. Välj "Konto" och sen lokalisera "+"-tecknet längst nere i vänster hörn och välj "Annan epost".

1. Fyll i fälten med informationen som matchar det konto du vill läsa mail på. Till exempel ersätts "test@ue-example.com" med till exempel "jens@jensjensen.se" och din inkommande server ersätts med servern i ditt välkomstmail.

VIKTIGT: Den inkommande servern måste vara mail.simply.com

1. När kontot har skapats, ska du redigera det och ändra inställningarna för den utgående servern. Detta görs genom att trycka på knappen "Avancerat" där du måste konfigurera inloggningen som visas nedan.